Douglas hout BBQ tafels

Deze keramische barbecues  hebben allemaal een mooi op maat gemaakte tafel van Douglas hout. Heeft u een : “Big Green Egg”, “Kamado”, “Black Bastard”, “Primo Grill” of een andere keramische barbecue. Dan heeft Wallie Woods een super mooie op maat gemaakte tafel voor u! Natuurlijk kunnen alle wensen worden ingewilligd  zie ook de andere foto’s .We hebben de tafel vervaardigd van Douglas hout omdat het een lange duurzaamheid heeft.  We gebruiken altijd 4 gelagerde wielen waardoor hij makkelijk te verplaatsen is en goed rijtd. Bij Wallie Woods kunnen we voor iedere barbecue een geschikte tafel maken.

Tevens hebben we nu diverse opties zoals een opklapbaar blad voor extra werkruimte. Ook kunt u er ook voor kiezen om de uitgezaagde cirkel te bewaren zodat als de barbecue eruit is een extra tafel voor buiten heeft. Voor de zwaardere barbecues gebruiken we dikkere poten van 12 cm bij 12 cm  zodat het het gewicht goed kan dragen. Makkelijk voor een feestje of een bijzet tafel. Zo is het met iedere tafel een feest om te barbecueën. Natuurlijk zijn kastjes en lades ook een optie.

Het basis model heeft een afmeting van 100 cm bij  80 cm en is 95 cm hoog en poten van balken 10 cm bij 10 cm  en is er al voor € 349,- is te zien op de eerste foto

 

Share me!

  • Delen op facebook
  • Delen op twitter
  • Delen op pinterest
  • Delen op linkedin
  • Delen op google