Wie ben ik

Wallie Woods

 

Mijn naam is Bart Wallegie en ik ben de oprichter van Wallie Woods in Oosterhout (nb).Wallie Woods is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby.  Dit omdat ik graag met mijn handen werk en het leuk vind om op maat gemaakte/ naar eigen ontwerp houten meubelen te maken.Dit heb ik voornamelijk gedaan voor vrienden en familie en heb mede hierdoor mijn passie om kunnen zetten naar een heel stijlvol, leuk en innoverend bedrijf.

Doordat er steeds meer vraag is naar op maat gemaakte meubelen voor particulieren, maar ook voor de zakelijke markt zal u de naam Wallie Woods steeds mee tegenkomen.

Een salontafel, tuintafel, loungesets en persoonlijke interieurvoorwerpen voor thuis, volledige kantoorinrichting, maar ook een bbq tafel,reclamebord of wat u maar kunt bedenken voor in de horeca. Bij Wallie Woods kunt u terecht voor al u op maat gemaakte houten meubelen.

Maar er word niet alleen gewerkt met hout. Wij maken ook ontwerpen in combinatie met steigerbuizen, blokpoten en stalen frames. Daarnaast is de houtsoort natuulijk altijd in overleg, steigerhout, eiken of douglas hout. Alles is bespreekbaar!!! Een echt ambachtelijk design-exemplaar volledig naar wens!!

Bij Wallie Woods wordt u meubelstuk 100% uniek en met liefde voor de kunst gemaakt!!

Bent u nieuwsgierig geworden, bekijk dan onze portfolio voor een idee van wat wij allemaal voor u kunnen maken en betekenen. Zit uw ontwerp/idee er niet bij?!?Laat ons dit dan weten via het contactformulier, dan kunnen we samen met u een ontwerp maken!!

 

 

Eiken

Bij Wallie Woods werken we tegenwoordig ook met eiken. Het eiken wat we gebruiken is Europees eiken wat een rustieke en lichte kleur heeft. De dikte is 2 tot 2.2 cm , het is uitstekend te gebruiken voor tafelbalden want het word verlijmd en geeft een strakke look. Het hout is goed gedroogd en in iedere gewenste maat blad met onderstel te leveren.

Wagon eiken

Dit zijn wagondelen uit Franse treinstellen. Wat door zijn jaren lange intensieve gebruik een mooie geleefde look gekregen. Ieder deel is uniek. Bij Wallie Woods is er in iedere gewenste maat een prachtig tafelblad te realiseren. Met 3 verschillende diktes 3,4 en 6 cm

Steigerhout

Wij werken met echt gebruikt steigerhout. Dit hout is robuust, onbewerkt en vol met details. Deze kleine oneffenheden maken het steigerhout uniek. Een beetje verf hier, een plek met cement daar en kleine imperfecties rondom. Dit hout heeft echt karakter.

Douglas hout

Wij werken ook steeds meer met deze houtsoort wat een luxe en gave look heeft en erg duurzaam is. Deze houtsoort  is een dennen soort  en komt van oorsprong van de “Orgeon Pine” uit Noord-Amerika. Tegenwoordig wordt deze houtsoort veel geplant in Europa omdat het hier steeds meer gebruikt wordt omdat een hoge kwaliteit heeft.

Contact

Heeft u vragen over ons werk? Wilt u weten of uw idee gerealiseerd kan worden? Bel ons gerust op +31 (0)6 43728723 of neem contact op via het contactformulier

 

 

 

Wallie Woods Bart Wallegie